Βιταμίνες ιχνοστοιχεία

Χρήση βιταμίνων - ιχνοστοιχείων σε τρόφιμα

Συμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ένα τρόφιμο μπορεί να ενισχυθεί με μίγματα βιταμίνων και ιχνοστοιχείων όταν, πέρα απο την θρεπτική του αξία όταν αποδεικνύεται επαρκώς ότι δρα ευεργετικά σε μία ή περισσότερες λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού με τρόπο που βελτιώνει την υγεία του.

Πλέον οι καταναλωτές προτιμούν να χρησιμοποιούν, πχ, γάλα εμπλουτισμένο με ασβέστιο, όταν οι συγκεκριμένοι καταναλωτές έχουν μεγάλη έλλειψη ασβεστίου.

Βελτίωση στην υγεία των καταναλωτών

Οι καταναλωτές έχουν συνειδητοποιήσει ότι όταν λαμβάνουν τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία μέσω τροφίμων, τα απαραίτητα αυτά συστατικά απορροφόνται από τον οργανισμό καλύτερα χωρίς άλλες παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πολλοί διατροφολόγοι συνιστούν όχι μόνο την κατανάλωση τέτοιων τροφών, αλλά πολλές φορές αντικαθιστούν τα συμπληρώματα βιταμινών με τροφές αντίστοιχης θρεπτικής αξίας.

Staromco - Εισαγωγή βιταμίνων και ιχνοστοιχείων

Σε συνεργασία με διεθνή οίκο και με την καθοδήγηση του πελάτη προσφέρουμε μίγματα βιταμινών και ιχνοστοιχείων για βιομηχανίες παιδικών τροφών, δημητριακών, χυμών, γαλακτοκομικών προϊόντων.