Σταθεροποιητές τροφίμων

Τι είναι οι σταθεροποιητές τροφίμων

Οι σταθεροποιητές τροφίμων επιτρέπουν τη διατήρηση της φυσικο-χημικής κατάστασης ενός τροφίμου

Ρόλος των ουσιών αυτών είναι να σταθεροποιούν τη σύνθεση των τροφών

Σταθεροποιούν, συντηρούν ή εντείνουν το υπάρχον χρώμα ενός τροφίμου.

Φέρονται με τους κωδικούς Ε400 έως Ε499.

Οι σταθεροποιητές (γαλακτοματοποιητές, σταθεροποιητές, πυκνωτικά, πηκτικά μέσα) είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες που προστίθενται στις τροφές, σε όσες είναι έτοιμες για κατανάλωση και σε ποτά – αναψυκτικά.

Μείγματα σταθεροποιητών για:

  • Μαγιονέζα
  • Μουστάρδα
  • Παγωτό
  • Σως
  • Σοκολατούχο γάλα
  • Κρέμα γάλακτος
  • Dressing salads

Σταθεροποιητής ΑΓΑΡ ΑΓΑΡ Ε406

Ο σταθεροποιητής με την ονομασία ΑΓΑΡ ΑΓΑΡ Ε406, είναι φυσικός πτητικός παράγοντας, παράγεται από διάφορα φύκη του είδους Rhodophyceae στις Η.Π.Α και την Ιαπωνία. Χρησιμοποιείται ευρέως και δεν έχουν γίνει γνωστές τυχόν παρενέργειες από την κατανάλωσή του μέχρι σήμερα.

Μάθετε περισσότερα για το σταθεροποιητή ΑΓΑΡ ΑΓΑΡ Ε406

logo

ΥΙΟΙ ΑΘΑΝ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ο.Ε. - STAROMCO
Θυατείρων 3, Νέα Σμύρνη 17121, Αττική Ελλάδα
Τηλ.: +30.210 524 5855
Fax: +30.210 522 9571
Email: info@staromco.gr

Όροι Χρήσης

Οι Αξίες μας

  • Πρωτοπορία σε καινοτόμες ιδέες και προϊόντα
  • Ποιότητα προϊόντων
  • Άμεση εξυπηρέτηση
  • Τεχνική υποστήριξη
  • Δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα
  • Ανταγωνιστικές τιμές

Copyright © 2021 Staromco

Η Staromco χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies